A híd az egészéghez weblap a Komárom-Esztergom Megyei Tehetséggondozó és Léleksegítő Alapítvány komplex életformáló és szemléletváltó interaktív honlapja az egészség megőrzése érdekében. A honlappal célunk komplex útmutatást, segítséget adni az életmódunk átformálásához, az egészséges éntudat kialakításához az egészséges étkezés, a rendszeres testmozgás, a főbb betegségek megelőzése érdekében tett lépéseken keresztül. A fórum különböző témákban, szakértők segítségével nyújt segítséget.

A híd a megvalósításhoz...

Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

Egészséges táplálkozás

Az egészséges táplálkozás kialakításával számos betegség kialakulása megelőzhető, egészségünk megőrizhető. Mire kell figyelnünk, mi számít egészségesnek, milyen mennyiségben ehetünk. Dietetikus ad válaszokat a kérdésekre.
0 Téma 16 Válasz
Legfrissebb hozzászólás: BMI
Írta: Dietetikus
6 éve 1 hónapja
3 Téma 4 Válasz
Legfrissebb hozzászólás: mit mivel együnk
Írta: Dietetikus
6 éve 1 hónapja
1 Téma 1 Válasz
Legfrissebb hozzászólás: Reggeli
Írta: Dietetikus
6 éve 1 hónapja
A napi vízfogyasztás átlagos mértékét sokan nem tartjuk be. Mi a megfelelő mérték? Hogyan tudunk figyelni a betartására? Mit tehetünk, ha nem szeretünk, tudunk, akarunk sokat inni?
1 Téma 2 Válasz
Legfrissebb hozzászólás: víz
Írta: szalaikrisztina
6 éve 1 hete
Az egészséges táplálkozás kialakításához elengedhetetlenek az egészséges ételek receptjei. Ha Önnek van már jól bevált receptje, itt megoszthatja másokkal.
2 Téma 2 Válasz
Legfrissebb hozzászólás: receptek
Írta: Dietetikus
6 éve 1 hónapja

 

wwww.hidazegeszseghez.hu 2013